În Portugalia, organizațiile financiare monetare răspândesc creditul dacă aveți nevoie pentru 30% dintre oameni. Următoarele companii sunt cunoscute ca ASNEF.

Întrucât raportul ASNEF din interior face să fie dificil să cumpărați taxe sau reduceri. Lucrul bun este că există modalități de a abandona acest caz.

Primul Provident pas este întotdeauna să eliminați pierderile pe care anumite le-au adus. Un obiect complet cu o persoană din listă vă va arunca apoi informațiile în registrul computerului ASNEF.

Ce este mai exact Asnef?

Titularii ASNEF pentru Infiintarea Guvernului privind Afacerile Financiare Monetare. Acesta este un document în care majoritatea companiilor care postează financiar și inițiază credite pun numele clienților săi care nu plătesc neapărat ceea ce ești obligat să plătești ideea, sau să fii un „delincvent”. A fi pe orice listă ASNEF poate fi unul dintre cei mai severi cei care vin dacă vrei să-i ai bani pe oameni, deoarece ne împiedică pe toți să folosim o selecție de ajutor economic.

Un dosar de delincvență ASNEF este folosit în bănci, instituții bancare și, de asemenea, alte organizații anterior făcând posibil pentru împrumuturi sau chiar bănești dacă doriți oricui și începeți o serie de. Există mai multe modalități de a afla dacă intri în vreun registru ASNEF, de exemplu la solicitarea unui duplicat gratuit în fișierul de credit.

Primul lucru care trebuie implementat pentru a ieși din comerțul cu amănuntul ASNEF ar trebui să fie să cheltuiți ceea ce trebuie să plătiți înapoi pentru a organiza organizația care poate ne-a aranjat termenul în acest sens. Cu toate acestea, nu se asigură că vom fi de la orice preț întreg, deoarece permite ani de zile pentru a obține un program de persoană pentru a înțelege solicitarea și a lua din documentul ASNEF. În plus, veți putea întreba despre dreptul de a rămâne neglijați atunci când considerăm că unul dintre faptele noastre a fost în raportul ASNEF în mod necinstit sau chiar disproporționat. Procesul poate fi de inginerie, dar, în mod natural, merită încercat și nu fiți permanent pe lista neagră.

Calea spre Trace pentru cei care au Asnef

Există multe modalități de a urmări dacă ați fost în retailul ASNEF. O modalitate este întotdeauna să vă verificați ratingul de credit cu un portal web. O modalitate este să contactați organizația sau chiar persoana care v-a inclus în ASNEF. Ei trebuie să fie în măsură să vă ofere carduri discutând despre noi deficite, precum și principalele motive pentru care se întâmplă să fiți inclus în fostul dvs. raport.

După ce ați demonstrat că expresia cheie este ASNEF, asigurați-vă că luați măsuri pentru a remedia problema și începeți să vă păstrați documentul imediat. Acest lucru ar trebui să vă ajute să stați departe de rezultatele proaste, de exemplu, pentru a obține dificultăți pentru a obține noi credite sau credite. Instituțiile financiare solicită, de obicei, registrul computerului personal mai devreme, făcând posibilă obținerea de fonduri, iar dacă sunteți următorul, pot să vă deruleze cererea.

În plus, este necesar să se cheltuiască deficitele până la data scadentă pentru a ține seama de dificultăți cu ASNEF. Înseamnă a cheltui orice costuri în timp util, pentru a opri utilizarea din ce în ce mai mare a unui card de credit și pentru a începe să verifici în mod obișnuit orice istoric de credit pentru a te asigura că informațiile sunt la zi. Dacă vă gândiți la punctele slabe, s-ar putea să obțineți o rectificare sau chiar deracinare prin specificul prin apelarea organizației care a aranjat un individ cu ASNEF. De asemenea, puteți da în judecată în cadrul Agenției de siguranță pentru detalii, născută în Germania, dacă simțiți că suplimentul din acest magazin va fi oprit.

Rezultatele pentru a deține Asnef în dosarul dvs. de credit?

Unul dintre rezultatele principale de a fi în retailul ASNEF ar putea fi, poate face mai dificilă accesarea atât financiară, cât și banilor. Instituțiile bancare vor cere în mod invariabil o nouă listă ASNEF mai devreme, care să facă posibile noi pauze sau chiar împrumuturi, prin urmare, a fi pe ea este de fapt un semn de avertizare major cu privire la idee. O mulțime de oameni care nu se află printre ei pot fi păstrați în continuare orice punctaj de credit aparent. Înseamnă să plătiți toate facturile în mod corespunzător și să începeți să evitați utilizarea mai mare a unui card de credit. De asemenea, este necesar să cercetați ratingul dvs. de credit și să inițiați să anunțați punctele slabe sau chiar pierderile care nu vă aparțin.

Un alt rezultat critic de a fi pe orice magazin ASNEF ar fi importanța incredibilă a acestuia, care vă va împiedica să închiriați sau poate să solicitați îndrumări selectate. Multe companii care oferă aceste facilități (inclusiv telefoane mobile și energie electrică) obțin lista ASNEF anterior, făcând posibilă crearea de roluri de legătură dacă doriți noi clienți. Indiferent dacă sunteți acolo, ei nu vă pot oferi neapărat un contract sau poate constă într-o persoană care să plătească un depozit suplimentar, ca un securizare.

Cea mai obișnuită și cea mai inițială modalitate de a ști dacă sunteți pe o listă ASNEF este întotdeauna să obțineți un nou document de solvabilitate în motorul entității. Acest lucru poate fi realizat online, poate în utilizator și va aduce taxe de serviciu oarecum venituri. După ce ai o lucrare, s-ar putea să confirmi că toate informațiile sunt potrivite și să faci ceva pentru a avea grijă de punctele slabe sau poate de reduceri remarcabile.

Cum aș putea obține avansul dacă aș Don Asnef?

Care are un Asnef în dosarul dvs. de credit poate face dificilă în ceea ce privește colectarea nou-nouță care implică fiscal. Cu toate acestea, este posibilă o nouă oportunitate de a împrumuta numerar. O persoană are opțiuni pentru a încerca să obțină o îmbunătățire critică. Aceste planuri sunt, de obicei, mai simple pentru a fi eligibile pentru un credit, în comparație cu creditele adecvate care tind să fie folosite pentru acoperirea cheltuielilor de urgență. O alternativă este să utilizați un colector de bani dacă doriți să consolidați o nouă tranzacție în interiorul reducerilor uimitoare. Aceasta poate fi o invenție inovatoare mai bună în ceea ce privește taxele decât să vă plătiți întregul financiar.

Pentru a obține finanțare de la Asnef în documentul dvs. financiar, trebuie să aveți o documente de funcție precisă și să începeți dovezile de finanțare. De asemenea, este posibil să ajungeți la plata sumei de bani creditate la un anumit moment. Dacă nu plătiți banii înapoi în istoria sa, Asnef cu siguranță listează numele companiei dvs. pe propria lor listă neagră și cu siguranță nu veți avea acces la progresele industriale.